onsdag 22. august 2007

Challenge. Bilde meme.

Lothiane har utfordret meg og jeg klarer jo ikke å si nei til sånt! *gnir meg i henda*

1. Hvordan ser sengen din ut akkurat nå?

Nei, jeg har ikke redd opp i dag. Vær glad det ikke var i går, for da hadde kles haugen a la Mount Everest flyttet inn hit igjen. Men som den eminente fjell klatreren jeg er, så besteg jeg den.
Dette er altså senga mi. Min "beste" venn og min verste fiende. Mp3'n er på plass, halvliters flaska i fotenden er der for å stappe urolige ben bortpå om natta. Den lyserosa kosebuksa der, er forresten meget behagelig. Og bare så det er sagt; den senga der er grisegod å ligge i!

2. Hvordan ser det ut inni kjøleskapet ditt?

Ikke så aller verst, og vi sulter ikke ihjel. Og litt for enhver anledning. *glis* Og vi har "the hots for" paprika.

3. Ta ett bilde av kjæledyret/babyen din.

Mons og Mia. Kuleste kattene i hele verden.

4. Ta ett bilde av noe du misliker der du bor.

Jeg liker egentlig ikke badet mitt så veldig godt. Det er ikke stort, ikke at det gjør så mye, men det er gult (jeg liker ikke gult) og dusj kabinettet er lite. Jeg håper at jeg en dag i framtiden får råd til å pusse det opp.

5. Ta ett bilde av noe du liker spesielt godt der du bor.

Da kunne jeg egentlig tatt bilde av hele leiligheten vår. For jeg liker den veldig godt, jeg. (Foruten badet) Vi trives her, det er en lys og fin leilighet med solfylt, herlig balkong. Kunne tatt bilde av nabolaget også. Men jeg endte opp med å ta bilde av de knall røde kjøkkenskapene mine. De er jeg spesielt godt fornøyd med!


6. Hva leser du akkurat nå?

Her om dagen skulle jeg hjelpe Anne med å finne ett dikt. Og siden da har Kolbein ligget på bordet og jeg har lest om igjen flere av de gode gode diktene. Den andre er en lett lektyre om kvinner ubetydelige små feil, "En underholdene bok om kvinners oppførsel overfor andre mennesker" i følge undertittelen, som jeg tok med ut på verandaen i dag når jeg satt i sola.

7. Hvilken farge har du på tannbørsten din?

Når man ser på antall tannbørster her i heimen, så kan man jo undres over hvor mange som egentlig bor her. Vi er fortsatt kun to som pusser tenner. De to fremste er mine. Datter'n bruker den ene av de andre....de to siste er vi litt usikre på. De er ihvertfall noen av venninnene til datter'n sine. Tror vi... Som en kuriositet; sjekk den kammen jeg fikk fra hjelpemiddel sentralen! Den lille frosken med krona har jeg glemt å spørre datter'n om... *huske det* Jeg har ihvertfall ikke kyssa på'n.

8. Ta ett bilde ut av stuevinduet ditt.

Er vel ikke så mye å si om dette vel? Jo, forresten; Den største bambusen er nå blitt 3,5 år gammel. Jeg har klart å holde liv i noe grønt såååå lenge! Det er neimen ikke dårlig skal jeg si dere. Ellers så skimter dere røykeplassen min rett utenfor. Er det kaldt, sniker jeg i døråpningen.

9. Ser du bunnen av skittentøyskurven din?

Delvis.

10. Ta bilde av noe du nylig har kjøpt.

Disse måtte jeg bare ha! De er gode på, de er sexy og jeg liker dem enda bedre for at jeg fikk dem for en hundrings. Wee!

11 kommentarer:

Lothiane sa...

Jippi, dette greide du bra! Morsomt å lese, og så føler jeg at jeg plutselig vet litt mer om deg og heimen din. Innmari stilige sko!

Hjelper det å sparke borti en halvlitersflaske når beina blir gærne? Det har jeg aldri hørt om... må det være noe i den da? eller... kan du forklare fremgangsmåten? hehe :)

Tjukksokk sa...

Juhuu!! Jeg er litt stolt nå altså. *ler* Klarte å legge inn bilder helt på egenhånd. Og takk det samme, det var kult å se åssen du har det. :)

Nå sparker jeg ikke så mye borti den halvliters flaska med iskladt vann, mer det å legge bena oppå/bortpå/inntil, når føttene omtrent går amok. Anne tipset om å bruke varmeflaske, bare med kaldt vann, den er jo sikkert mer behagelig å ha bena borti, men jeg har ikke fått somla meg til å prøve det.

Og skoene....De er akkurat sånn som jeg liker dem. *glis*

Britt M. sa...

Jeg ble grisenysgjerrig på hvordan den gigantkammen fungerer jeg... Ellers må jeg si at jeg virkelig likte rødfargen på kjøkkenskapene dine! :)

Tjukksokk sa...

Hei Britt. Nytt ansikt og det liker jeg. :)

Den kammen funker altså sånn at hvis arma er litt lite samarbeidsvillige når jeg egentlig vil ha de høyt opp, så kan jeg stå der med overarma pent samla langs kroppen og bruke underarmen å børste/kamme med. Den er egentlig ganske genial, selv om jeg gjorde store øyne når ergo terapeuten lystig dro fram den fra vaska med en stemme som liksom forklarte den sånn; "tamtamtararam!"
Den ser jo unektlig ubrukelig ut. Noe den er på svett sammenfiltret morrahår. Ellers funker den helt ok.

Juhuu! Jeg liker alle mennesker som liker rødfargen på skapene mine. Takk! :)

Anne sa...

Hm, skulle ønske min skittentøyskurv ble så tom en gang jeg... Den er litt sånn at tar man ett plagg ut, så kommer minst tre nye oppi. *sukk*

Kolbeingutten på plass ja, og et av parene med nye sko. Ville jo helst se alle da... =o)

Tjukksokk sa...

Hm...formerer de seg i din skittentøyskurv? Bare så det er sagt, min er ikke så pen og pyntelig alltid den heller. Det bedrives snusk oppi der som jeg ikke har kontroll på.

Kolbein er fin han. :)
Og de andre skoa får du jo sett til uka. ;o)

Anonym sa...

Steike, så dritlekre sko!!!!!!!!
Klemmer:o)))

Anonym sa...

Og det var hilsen delfina, hihi.
Vil ogs� ha s�nne sko!!!
Noe sier meg at det er lik min st�rrelse, hehe:o)))

Tjukksokk sa...

Hei Delfina. Så kos å seg deg her igjen. :)
Sjekk om Bianco har igjen av de. ;)
Og den str 36'n der passa!
Du hadde jo ikke størst føtter du heller. *ler*

Klem!

Britt M. sa...

Aha, da forstår jeg! Takk for opplysningen :) Jeg har sånt hår som alltid floker seg, så for meg ser den mer ut som et torturredskap ;)

Tjukksokk sa...

*Ler* Den _er_ ett tortur redskap på flokete hår, ja!
Det har du helt i rett i. ;o)