fredag 31. oktober 2008

Helg!

I skrivende stund flyr jeg fra den ene kleshaugen til den andre.
Jeg burde ikke la det hope seg opp på denne måten. Nå får jeg ikke igjen lokket på skittentøyskurven om jeg så hopper på den! Nuvel.. Jeg har det som prosjekt i løpet av dagen.
Ihvertfall å få av toppen på den. Frisere den litt, på en måte.

God helg folkens!

6 kommentarer:

Fingern sa...

Hallo i kurven! Vet du hvordan du løser det problemet? Kjøp en skittentøyskurv til :o) Hils så mye til mannen og "Viggo" da! Og kos dere masse i helgen :o)

randi sa...

Stilig layout du har fått deg!!
Nyt helga og mannen og rent tøy :-)

Sokken sa...

Finger'n;
Jeg har vært griseflink i helga! Til å vaske klær altså. Hvor skulle jeg lissom satt en skittentøyskurv til? Oppå den andre? *ler* Næh, jeg må dessverre praktisere det bittelille husmor-genet...*snøft*
Mannen hilste så mye tilbake, det samme gjorde Viggo, som har vært "viggo" rett som det er i helga. Frivillig.

Randi;
Takk! Forandring fryder! :)
Helga var så god atte. :)

Fingern sa...

*Griseflink*? Hehe... Godt å høre! :o) Njæ... ingen gode ideer hvor du kunne hatt den nei. Så det enkleste er nok å lære opp Viggo. *Vinker til mannen og Viggo* og takker. Er deilig å kunne "Viggorere" litt når det passer :O)

Sokken sa...

Lære opp Viggo....?
Hmm....så absolutt.
Det er bare det at det er så altfor lettvint å slippe det rett ned. Dessuten tror jeg at ørekanalene ikke virker på sånne vaske-klær områder. ;)

Fingern sa...

*Ler* nei, det er vel slik det er med oss alle hvis det ikke helt "passer". Men Postit lapper er smart... og veldig effektive! :o)