tirsdag 1. september 2009

Jeg lever.

Jeg skrev her om at venner kom til å bli veldig essensielt denne høsten. Det kom tydelig fram denne helga. Fredag dro Baronessen meg med på Dum Dum Boys og deretter innom et av byens utesteder etterpå. Jeg var ute på byen for første gang på ca 6 år! -Ok, så var lydnivået slik jeg husket det, stedet inneholdt faktisk noen av de samme menneskene som jeg så sist jeg var der (kanskje det var like lenge siden sist de var ute?), men jeg var ute og jeg møtte flere kjente.
Jeg ble forsøkt sjekket opp av en med utrolig lave sosiale antenner og det var lys og lett stemning blant oss ved bordet. Jeg har savnet Baronessen. Hun er, blant flere gode kvalifikasjoner, artig å være ute på byen sammen med.
På lørdag hadde jeg de to "Forenings-venninnene" mine på besøk. Pysj, hvitvin, latterkramper, samtaler og kryptiske statusfelt på Facebook oppsummerer kvelden helt fint. På jentekvelder kommer temaet "Mannfolk" opp som den største selvfølgelighet i verden.
Ja, ellers også for den del, men kanskje spesielt på slike kvelder.
En ting vi gjerne skulle likt å vite svaret på er;
-Hva tror menn at vi jenter faller for? Sånn egentlig? Er det noen menn der ute som kan si noe om det? Og dette er ikke et sånt "vondt ment" spørsmål.
Men altså, denne helga har vært innholdsrik på så mange måter! Jeg føler meg så levende og det føles ekstremt godt! Jeg nyter det både på innpust og utpust og overveldes litt av at jeg er en del av den "normale" verdnen. Jeg har savnet å være sammen med venner på denne måten.
Dessuten fikk jeg klippet tuppene med tidenes sløveste kjøkkensaks midt på stuegulvet på søndag, når en av mine beste kompiser kom overraskende innom.
Jeg er heldig og tar vare på disse dagene. Det kommer tidsnok andre dager igjen.

7 kommentarer:

Kari sa...

Det høres rett og slett deilig ut!

Men du - Hva tror kvinner at menn faller for. Sånn egentlig?

Jeg prøvde å svare på dette selv, men kom vel til at de faller for like mye forskjellig som det finnes menn som faller. Og når min kjære sambo skulle svare på ditt spørsmål, var det noe lignende han sa. "Det er sannelig ikke godt å si. Det er jo så forskjellig!"

:-)

Marte sa...

Heisann!

Datt tilfeldigvis innom bloggen din her om dagen (tror det var gjennom vivi`s blogg..?) og ble bare sittende å lese. Du skriver veldig godt, humoristisk og interessant, both thumbs up! :D Kommer til å følge deg videre, og ta gjerne turen innom min blogg: www.enstillereise.com (altså, en stille reise, ikke så lett å lese har jeg sett i etterkant.. hehe..) Vel, ha en fin dag videre!

Mvh Marte :-)

Ståle sa...

Hmmm. Hva jeg tror damer faller for? Det er et stooooort mysterium, skal jeg si deg. Men jeg tror dere faller for like mye ulikt som det vi menn gjør. Tror uansett kjemi har en del å si, at en får god kontakt. Ellers tror jeg det er veeeeeldig ulikt.
Ellers er det godt å lese om gode dager i Solskyggekroken. Det gjør at jeg sitter her og smiler lunt i det skjegget jeg ikke har. Håper det fortsetter slik lenge :-)

Solskygge sa...

Kari;
Èn ting vet jeg; Slibrigheter funker dårlig!
Men ellers er det jo som Sambo'n din sier, forskjellig.

Marte;
Så artig med nye lesere! Velkommen! Og jeg skal kikke nærmere på bloggen din. :)Takk for fine ord om min blogg.
En fortsatt god natt til deg.

Ståle;
Du skjønner det, når jeg var ute på fredag, følte jeg at jeg havnet i en slags episode av Sex og singelliv, og la oss bare si at framgangsmåten til denne mannen IKKE funket! *ler*
Kjemi har alt å si, helt klart. :o)
Koselig å vite at du gleder deg på mine vegne. Det varmer!
Jeg håper det fortsetter slik lenge lenge jeg også.
Klem!

Litt om alt sa...

Nyt det og la for all del oss få ta del i det på denne måten :)

Antenner er ikke alle utstyrt med, særlig ikke når testosteronet har fått overmakten i alkoholens påvirkning?

Ha en fin helg:)
Klem

www.hagenpahytta.wordpress.com sa...

Jaggu gjør det det! Vi må bare nyte øyeblikkene mens de er her.
Bra post. Jeg ble i godt humør! :-)

Solskygge sa...

Loa;
Jeg prøver så godt jeg kan og selvfølgelig må jeg dele det med dere. :)
Det er nesten så jeg syntes synd på mannen, for det hele ble egentlig bare trist på en måte.

Britt Åse;
Ja, vi må det! Takk, å få andre i godt humør er ikke en dårlig bragd. ;o)