fredag 4. desember 2009

En fin kveld.

Jeg har vært på kino i kveld og forundres over hvor lenge det går ann å fikle med en knitrepose, eller hva som er så forbaska viktig at de må sjekke mobilen sin ca 60 ganger i løpet av filmens varighet. Foruten å ergre meg over andre menneskers uvaner og dårlige evne til å ta hensyn til sine medkinogjengere, likte jeg den siste filmen til Stieg Larson veldig godt. Det er en viss sjanse for at jeg egentlig er et mer hevngjerrig menneske enn jeg liker å tro at jeg er.
Jeg hadde en trygg og god hånd å holde i, og vi kom ut igjen til små snøfiller som landet på nesen min når jeg så opp mot den mørke himmelen og vi drakk varm kakao på en koselig kafè.
Det burde være flere slike kvelder. Som er skarpe og myke, mørke og lyse.

6 kommentarer:

Litt om alt sa...

Godt det er fler enn meg som reagerer på mobilbruk i kinosalen. En annen uting er å sitte å skravle seg gjennom filmen...var det ikke bedre å sette seg på en kafè i steden tro?
Gleder meg til å se de siste filmene i triologien. Den første gjorde inntrykk, og mange sier den andre er best, så da har en noe å glede seg til.
Ha en fin andre advent :)
Klem

undertegnede sa...

fnis, nå kan jeg ikke skrivet nicket mitt riktig en gang :))

Undertegjede sa...

jeg så den uken før deg, det var samme knitringen, samme mobilen. Jeg holdt på å bli sprø, men sto det over. Filmen var fabelaktig. Knitringen dog noe overvurdert.

Solskygge sa...

Loa;
Noen burde absolutt legge kafèbesøket til FØR filmen, ikke under og etter. Grmpf. ;o)
Jeg synes trilogien er suveren, så du kan glede deg. :o)
Takk og ha en fin adventssøndag du også. Klem!

Undertegnede;
Er ikke disse knitrerne til å bli helt sprettsint av?! Jeg innbilder meg at jeg liksom har et hardt gjennomborende blikk når jeg er på kino, men det funker tydeligvis ikke.
Men filmen var herlig!
Hehe, her tåles det skriveleifer. ;)

Lothiane sa...

Jeg gleder meg til å se den siste filmen også. Har lest bøkene (slukte dem er vel mer riktig å si) og elsker dem. Fantastisk! Hevnmotivet er noe jeg synes er veldig interessant.

Har sett film 1 og 2, så jeg må se å få sett siste også... selv om jeg jo vet hvordan det går. ;)

Nydelig design du har her nå, forresten. *liker*

Solskygge sa...

Lisbeth Salander er rå. Hun er en beundringsverdig karakter.

Og jeg måtte ha noen snømenn nå som det er både vinter og jul og vinter. :o)