lørdag 13. oktober 2007

Dårlig hårdag..Igjen...

Jeg har dager hvor jeg bare kjenner at dette blir en håpløs hårdag, selv før jeg har vært i dusjen og fått lagt ned kråkereiret, etter nattens såkalte "hvile hode på puta". Det ser egentlig ut som om jeg har vært med noen runder i en sementblander. Eller noe slikt.
I dag var en sånn dag.
Etter vel endt dusj, prøvde jeg å få det til.
Bare sånn for å ha gjort ett forsøk.
*mumler noe om frizzete, dumme krøller og helsikes tynne hårstrå*
Kort fortalt, dette var ikke dagen for krøllene, så jeg fant fram slettetanga. Da ser det om ikke annet litt mer ryddig ut. Jeg slettet ut hver eneste krøll og stirret mistrøstig på mitt eget speilbilde. Det ble mindre frizzete, men neimen om det så så bra ut.
Jeg ga opp. Jeg tuslet inn på rommet til datter'n hvor hun satt og tastet på pc'n.
Hun ser på meg, slår seg på låret og brøler, jeg gjentar;
brøler ut i latter!

"Hahahaha, du ser ut som huset til Tussi på håret. Litt sånn telt, på en måte. Spisst på toppen og ut ved øra, liksom!!" Setningen blir etterfulgt av hikstende latter, hun ler så hun griner, faktisk. Hun tar på håret mitt, samtidig som hun sier at "du har jo nesten ikke hår du, mamma. Det er bare sånn englegreier. Men du er veldig god da."

Jeg veide for og i mot noen sekunder, om jeg skulle bli dødsfornærma eller å le med.
Det ble selvfølgelig det siste. Jeg har ikke sjans til å motså latter'n til dette fantastiske trollet av en unge.

7 kommentarer:

Lothiane sa...

Ingen nåde fra sånne småtroll, men de er jo så gode at vi tåler vel mer derfra enn fra noen andre. :)

Synes håret ditt ser veldig fint ut, jeg. Men hair extensions hadde nok vært stilig... det vil jeg ha og, for håret mitt er ikke spesielt tjukt. Frisørens dom: jeg har veldig mange hårstrå, men de er tynne.

Tjukksokk sa...

Hrmf....ja, vi tåler så absolutt mer fra de. ;)
Og godt er det forsåvidt.

Hadde det ikke vært for krøllene så hadde jeg ikke hatt hår. Når jeg samler det sammen i en hestehale, så er det like "tjukt" som ringefinger'n min.
Men hair extensions sitter vel ikke så lenge, også er det jo svindyrt. Men tenk å hatt noen mnd med bare god hårdager da?! Det hadde vært luxus det! Og ja, det er ett banalt problem, det vet vi. ;)Takk, Lothiane. Synes ditt ser fint ut, jeg også. *full solidaritet*

Chanel sa...

"hadde det ikke vært for krøllene så hadde jeg ikke hatt hår"- LOL ! ! ! :D

er sånn her også, tynn hestehale gitt! og jeg har ikke krøller engang! LOL!

driver og tar vitaminer for alt mulig rart jeg, og b-vitaminer skal jo også være bra for håret, pluss å få i seg nok protein - skal visst være bra.

var litt artig lese om bad your bad hairday. for jeg har gått og tenkt om mitt hår, at jeg har hatt a bad hairyear. Virkelig, *ler*!
det begynte en gang hos en lærling av en frisør, som skulle klippe det så fint i fronten...wow...jeg gikk ut med gardiner! *ler*
Og siden har frisører prøvd å justere og harmonisere helheten etter beste evne, og det ble kortere og kortere, og håret ved ørene er fortsatt bare kjempeteit! et sånt innhakk litt for langt inn, kan du si, litt sånn ABBA-sveis, bare at det ikke er såå langt lenger. Hadde faktisk langt hår før! så kort som jeg er nå, har jeg ikke vært på flere år, siden nittitallet, eller noe- bare pga den ene helvetes dårlige klippen for lenge siden.

men- håret mitt vokser forholdsvis fort egentlig. merker det på hvor ofte jeg må stripe det.

well- hår er viktig for oss kvinner, se bare hvor mye jeg hadde å skrive nå, og enda kunne jeg ha snakket i det vide og brede om shampooer og kurer og det og det andre - HÅR engasjerer! Håret er prikken over i'en. Har du ikke prikken, har du ingen "i" heller! LOL

Tjukksokk sa...

Jøjjemeg! Takk for en meget god latter, selv om det overhodet ikke er pent å le av at frisør lærlingen ga deg "gardiner"! Jeg spiser også noen sånne vitamin greier. Og Omega 3. Det er visst sunt mot absolutt alt det...
Meeeen, jeg har funnet en meget bra shampo på apoteket; Vichy. Den røde. Mot håravfall og tynt hår. Jeg slipper faktisk å bruke balsam. Anbefales. Om den ikke utretter mirakler, så ble ihvertfall mitt tynne fislete hår litt bedre av den.
Vi jenter er nok litt obs'e på håret vårt. En kvinnes pryd og alt det der. Og jeg tør påstå at jeg til dags dato ikke har sett noen med slik hår de har i reklamene... Juks og fanteri og haugevis med retusjeringer, for at andre som allerede har ørten bad hair days eller ett bad hair year, til å føle seg enda kjipere på toppen. *fnys altså*
Men da har vi ihvertfall alltid noe å snakke om. *ler*

By the way; jeg har hatt 3 gode hår dager på rad nå, etter at jeg "snudde" sveisen. Altså flyttet skillet, eller hvordan jeg nå skal forklare det. Hehehe.....

Chanel sa...

*ler høyt* skjønner hva du mener hehe. Jeg også flytter litt på skillet av og til, LOL! Prøver å skjønne håret , rett og slett, tolke språket, og følge flowen i det.

well, det har vært et stort forandringsår, så seff måtte håret også omskapes , hehe

Tjukksokk sa...

.....skjønner du noe av den hår-flowen...? I såfall, gi meg ett visst innblikk! *ler*
Det meste spiller visst inn på disse hårstråene... Men nå håper og satser jeg på en god gro periode. Og en og annen glansvask, for å holde de stripene jeg ikke har betalt for, litt på avstand. ;))
Men da skjønte du ihvertfall betydningen av å snu på sveisen. *humrer*

Anonym sa...

Hei! ville bare informere dere om et veldig bra tilbud!

KAMPANJEDAGER! Hairextensions / Hårforlengelse

Vi tømmer lageret!

Nå kun kr 29 pr streng.

Ordinær pris kr 59

Ved påsetting av 100 strenger betaler du kun 2900
Du sparer kr 3000!

- Din hårforlegelse blir utført av proffisjonelt fagfolk

- Du får 100% ekte menneskehår av beste kvalitet.

- Du får oppfølging og garanti på 4 mnd

- Vi har alle farger på lager, dermed ingen bestillingstid

- Grunnet lang erfaring brukes det kun 2-3 timer for påsetting av helt hode.

- Klipp er inkludert i prisen

Tilbudet gjelder kun i uke 43 og 44

Velkommen til vår salong for en gratis konsultasjon.Telefon 24118400
Mobil 45468325

Adresse WOMAN. Frognerveien 9b
0257 Oslo