søndag 28. oktober 2007

Lykke med kost.

I går hadde jeg kun to planer jeg skulle sette ut i livet;
Jeg skulle ta en soltime, og jeg skulle kjøpe mascara.
Jeg fikk gjennomført begge deler.
Det er i grunn små ting som utrette store mirakler. Med litt farge i ansiktet og ny mascara, som gjorde at jeg bare fikk deee fine øyevippene....!! -Ja, da stråler jeg!
Og hver gang jeg får følelsen av å være en superduper nydelig skapning, så griper jeg den begjærlig og verner om følelsen som om den skulle være en dyrebar skatt. For det er faktisk en skatt, det å føle seg vakker. Når alt dette fine du vet ligger der inni deg ett sted, bare tyter fram og gjenspeiler seg som ren og skjær glede og velvære utad, så er det bare å vise det fram!
De gangene legger man faktisk merke til selv at mennesker ser på deg og smiler til deg. Og når du gjengjelder smilet, så blir det andre smilet enda større. Det er sånne gode ting, som er gode å ta med seg til en "regnværsdag", som man vet kommer tilbake.
For vi er ikke så verst, nemlig.

Og når man får komplimenter, så bør man ta dem til seg.
Uansett og samme hva.
Jeg tar vare på dem, nesten sånn at jeg samler på dem. Ihvertfall de som betyr noe. De du kjenner selv gir deg en god følelse innvendig. Det er bedre å huske de, enn fornærmelsene....

Nuvel....jeg kjøpte mascara, som sagt. Og det er jeg veldig glad for. Lykken kan ikke kjøpes for penger sier de, men noen ganger så er det nettopp det den kan.
I små kvanta.

2 kommentarer:

Trips & Tics sa...

Svarer her og jeg. Klart du kan bruke listefyllet. Jeg har selv stjålet den (fra hvor husker jeg ikke lenger)... ;o)
Forøvrig er jeg helt enig ang. komplimenter. Men det er en treningssak å ta i mot slikt.

Tjukksokk sa...

Tusen takk! :)Tenkte jeg fikk være høflig å spørre. ;)
Komplimenter er helt klart en treningssak. Man kan bare bli flinkere. :o)