fredag 5. juni 2009

Fredagsforventning og noen anbefalinger

Forrige helg var jeg omgitt av mennesker på alle kanter, jeg var kun alene når jeg var på do, dusjet og gikk og la meg, som forøvrig er veldig gode tidspunkt å være alene på. Stort sett ihvertfall.
Denne helga skal jeg derimot være helt alene hjemme med pusedyrene. Jeg skal balle meg sammen i sofahjørnet, se på Graham Norton show i kveld og le godt, samtidig som jeg skal velte meg i etterlengtet ensom melankoli. Jeg skal spise det jeg har lyst på, når jeg har lyst på det. Anne-Kat står klar og venter på meg og jeg vet akkurat hvor kosebuksa ligger.
Jeg håper på skikkelig ruskevær med regn på rutene i kveld og strålende varm sol i morgen. -Kan jeg være så snill å få det slik jeg vil ha det?

Ellers er det Ølfestival her i byen i helga, hvis du er i nærheten og har lyst til å være sosial. Jeg kunne godt tenke meg å være der i morgen, men det er pga musikken. Krag Jørgensen Band spiller og de lyder meget bra! Anbefales! Selv skal jeg bare høre fra balkongen, så jeg satser på at det blåser rett vei.

5 kommentarer:

Neglecta sa...

Selvfølgelig skal du få det sånn som du vil ha det! *Neglecta leker værgud og svinger tryllestaven* Fullmåne og melankoli er alltid god match, i sær når man har tid og anledning til å dyrke den. =o)

Solskygge sa...

Du er så snill, Neglecta! :o))

Måne, melankoli, regn....ah! Finnes det noe vakrere?

Anonym sa...

*Klemme på* Så stolt av deg!

Ståle sa...

Godt med variasjon i livet. Å mikse hypersosialitet med enslig nytelse og småmelankoli er vel det helt geniale.
Selv nyter jeg første helg med ny firbeint venn. Utrolig hvor stor plass en liten valpetass på 25 cm (maks) kan ta. O lykke :-)

Solskygge sa...

Vakre stjerne;
Du er så fin og god! Takk! :)

Ståle;
Wee! 25 cm med vakkert skaperverk skal man ikke kimse av! Gratulerer så mye! Nå ble jeg glad langt, langt inn i hjerterøttene på dine vegne. :)

Miksing av disse følelsene er helt genialt. Tenk at vi mennesker kan romme så mye på en gang.