torsdag 12. februar 2009

En seriøs krise på gang

Mp3 spiller'n min har tatt kvelden! Skjermen er helt svart og den virker helt naken i hendene mine. Jeg har forsiktig prøvd å trykke inn reset knappen flere ganger, jeg har godsnakket og strøket på den, men fortsatt ikke tegn til liv. Jeg overveide munn mot munn metoden, men husket at elektroniske tingester ikke er så glad i våte elementer. Den er full av masse "ny" musikk som jeg la inn forrige kvelden og den røde fine mp3'n var så fornøyd, så fornøyd. Den hadde jo tross alt fornyet seg litt, og stelte pent med de nye, samtidig som han vernet om de "gamle" skattene.
Nå er det bare mørke og jeg kjenner panikken tar meg for sjette gang i kveld.
Jeg er halv uten mp3'n min!

11 kommentarer:

Fioljenta sa...

Huff og huff, slik er det for meg også de få gangene jeg har vært så uheldig å glemme min kjære venn hjemme eller ødelegge den. Håper mp3-en din snart våkner til live igjen!

Solskygge sa...

Hei Fioljenta. :)
Noen ting blir man mer avhengig av enn andre. :) Hvis den ikke kommer seg (noe det stygt ut for at den ikke gjør), vet jeg hva jeg må prioritere på neste lønn! :o)

Jan Thomas sa...

Huff, det høres tragisk ut. Det eneste positive er at du nå har "lov" til å kjøpe en ny. Gi den litt tid, og dere vil bli like close som du og den gamle spilleren din. :)

Vivi sa...

Det høres ut som et typisk aldringssymptom! Stakkars MP3'n din! Kanskje det hjelper å ta den til MP'3 doktoren, hvis ikke lover jeg å sende blomster til begravelsen.

gneis sa...

Dunk den! Du må dunke den (helst i noe, et bord, eller noe). Det funker alltid på fjernkontroller, mobiltelefoner, og sånt. Om du samtidig banner og sverter, er den raskt i orden igjen.

Solskygge sa...

Jan Thomas;
Det er heltragisk! Også er det den beste mp3 spiller'n jeg noensinne har hatt mellom fingrene. Men du har rett; nå har jeg lov til å gå ut på shopping! :o)Og jeg vet den nye og jeg kommer til å be totally close! :)

Vivi;
Den er bare 1 år! Så den burde fortsatt bare være ett lite barn.
Nyyh! Du er jo verdens snilleste da!

Gneis;
*ler* Vi er like på det området, skjønner jeg! Og jeg har dunket den, men den er fortsatt helt svart. Så da gjenstår bare en ting; Å åpne lommeboka. :o)

Anonym sa...

Har du kontakta Mekke Mikkel?? hehe
Lykke til med nyinvestering;)

trultemor

Solskygge sa...

Jeg var der i dag, Trultemor.:o) Men i forhold til kostnadene kan jeg egentlig bare kjøpe en ny.

*gleder meg til neste uke*

gneis sa...

Hmm.. når dunking ikke fungerer, da er det dødt. For alltid. Kondolerer.

Du må nok åpne lommeboka, ja :)

Litt om alt sa...

Det hjelper vel nesten ikke å tenne ett lys for den heller??
Klem

Solskygge sa...

Gneis;
Ja. Noe så trist!
Jeg har vært og sett meg ut en erstatter i dag. Snakk om kaldblodig kvinnemenneske! Skam på meg!

Litt om alt;
Om det ikke hjelper, så hørtes det veldig fint ut. :)
Klem.