søndag 1. februar 2009

Fototagging.

Nydelige Neglecta har tagget meg og bedt meg om å finne mappe nr 6 og legge ut det sjette bildet i den mappa.
Det er fra Mjøsrocken sist høst og er ett heller rått og vått bilde av den sexy bakstussen til en av mine beste venner. Han har ikke tisset på seg, men han er veldig veldig svett. Like etter at dette bildet ble tatt skiftet han til helt nytt og tørt antrekk, noe som definitivt trengtes. Med til denne historien hører det også med at han og jeg smurte inn brystvortene hans med gnagsårstift. Skjorta gnagde og vi vet vel alle hvor vondt det er med såre "nippels". Vi lærte mye på denne helga; Vi er ikke så godt trent som vi engang var og man skal ikke bruke lyse bukser når man vet at man kommer til å svette som ett lite helvete.
Nå skal jeg utfordre seks andre bloggolegaer med denne oppgaven (altså gå inn i mappe nr 6 og legge ut bilde nr 6) og jeg sender utfordringen videre til disse; (Fullt mulig noen av dere allerede har fått den uten at jeg har fått med meg det.)
Og det er jo selvsagt frivillig, slike ting.

Valkyriana
Graylady
Frau L
Serendipitycat
Tordenlill

8 kommentarer:

Alt godt sa...

:lol: festleg! Far min køyrer buss, og har ofte pensjonistar i lasta som skal ut på årets kosetur med hotell og dans om kvelden. Sidan han er mann og kan danse trengst han til meir enn å køyre bussen. Han har alltid svart bukse, og minst to skjorteskift ekstra.

Neglecta sa...

Hehe, det var sannelig en lekker stuss... Vel gjennomført! =o)

Graylady sa...

Avslørende bilde ;-)
Den utfordringen var ikke enkel, mappe nr. 6 hvor? Nå har vi vel alle litt ulik organisering i mapper, så jeg får bare finne en jeg kan kalle nr. 6 et sted ;-)

Graylady sa...

Meen, :-D, da tok jeg et valg og fant. Så nå er utfordringen tatt og sendt videre.

Vivi sa...

Morsomt bilde :-)

Sokken sa...

Alt godt;
Hehe, faren din har skjønt det. Det var mørke bukser resten av helga her også. ;)

Neglecta;
Very nice ass! Hehe...

Graylady;
Synes du klarte oppgaven veldig bra jeg! :) Forsmak av sol og sommer kan aldri bli dårlig. :o)

Vivi;
Jeg liker også det bildet. Det er skøy. :)

Synline sa...

Hahaha! Et av de bedre bilder jeg har sett i dette meme'et :)

Jeg er korsanger, og det innebærer en årlig tur på sangestevne (kanskje jeg skriver blogginnlegg om det en gang...). Der ser du en del svette karer. Jeg er så kresen at jeg må si jeg betakker meg for en dans med slike klissvåte herremenn. Hvor skal man legge armen sin hen liksom...

Sokken sa...

Hei Synline! :)

*ler* Jeg digger dette bilde sjøl.
Ved swingdans er det som oftest bare hånda som berøres, så da går det greit med de klissvåte kroppene. Hånda tørker man på en like våt bukse i hver "sving".
Hehe, swing er egentlig en real grisedans, når jeg ser litt nøyere på den. *gliser*

Og jeg leser gjerne et blogginnlegg om sangstevne! :o)