mandag 17. august 2009

De gode timene.

I stedet for å ergre meg over søvnløsheten, nyter jeg heller nattetimene. Jeg har verdens beste seng å ligge i, mens jeg surfer Facebook, har god musikk i øret og skriver litt.
Jeg skrev at jeg skulle slutte å ha dårlig samvittighet. -Dette er meg uten et snev av dårlig samvittighet for at jeg ikke sover, mens jeg faktisk koser meg! Det er forbedring, folkens! Og det føles godt! Jeg har tatt tilbake natten. Den er min!

For noen uker siden oppdaterte ei venninne meg på livet sitt og hun snakket om å være "Cirka lykkelig", og utfra det hadde hun tatt en avgjørelse. Jeg har tygd endel på begrepet etterpå.
En annen venninne og jeg snakket om det igjen i kveld. Cirka lykkelig.
Det ligger mange gode samtaler og filosoferinger i de to ordene.

Og mens jeg ligger og filosoferer og månesigden sakte flyter forbi vinduet mitt, kan du kose deg med denne. Til og med Bruce kan gjøre feil.

8 kommentarer:

gneis sa...

Cirka lykkelig? Hmm.. jeg liker det begrepet, tror jeg :)

Solskygge sa...

Det er et veldig dekkende begrep, synes jeg. ;)

bell4trix sa...

For en nydelig sang, opptreden...Og for et nydelig menneske han Bruce virke å være! Gjorde mæ glad å se den videoen! Takk for at du delte søta! Og Ca Lykkelig -høres fint ut i mine øra! Gla i du! :)

Solskygge sa...

Bruce er bortimot best, og for tiden er jeg litt nyforelsket i ham. *ler*
Ca lykkelig er begge deler, tenker jeg. I mine ører altså. Storforlangende som jeg er, vil jeg ha mer enn ca lykkelig på enkelte områder i livet. :)
Gla' i deg også, vakre stjerne. :)

Litt om alt sa...

Natten kan være både god og det motsatte...det kommer an på...hvor ca lykkelig man er for øyeblikket...og hvor mange forstyrrelser man har.
Klem

Solskygge sa...

*ler masse* Det der var utrolig godt sagt, Loa! :o) Så sant, så sant!
Stor nattaklem til deg fra meg. Håper den er forstyrrelsesfri. ;)

Anonym sa...

Hei! Solskygge, så fin blogg du har! Bruce er sjefen ja.....Var på konsert med ham i 1988 og 1993, og husker stemningen både på scenen og i folkemengden! Knallbra konserter!!!!! Hilsen Connie(opppdaget bloggen din via Daxiania

Solskygge sa...

Hei Connie!
Så hyggelig med et nytt ansikt. Og så koselig at du liker bloggen min. Takk! :o)
Åh, jeg kjenner ståpelsen bare av tanken! Lucky you! Fine Bruce! :o)