torsdag 27. august 2009

En ukomplisert venneaften

I går kveld var jeg bedt på kveldsmat hos en av mine gode venninner. Det blir feil å si at hun er gammel for det er hun ikke, men hun er en av de jeg har hatt lengst. Vi har kjent hverandre siden 8 klasse. Og det begynner å bli noen år siden.
Det var hun som i sin tid dro Sukkerspinnet med på Baronen og Baronessen.
Noe var anderledes denne gangen, begge er single, det er kanskje ikke den største bomben, for noen kjærester har jo dessverre kommet og gått opp gjennoom årene, men vi var røykfrie! Begge to! Vi satt og skravlet UTEN å røyke! Det var nytt for oss to. Men det fungerte det også.
Det var flere år siden sist vi traff hverandre, det hadde vært større og mindre endringer i begges liv, men vi to var de samme. Vi så ikke spesielt mye eldre ut heller, synes jeg.
Det var en koselig kveld. Jeg liker å kunne være sammen med vennene mine igjen. Det er en luksus ingen bør ta som en selvfølge.

7 kommentarer:

Tante Grønn sa...

Nei, den luksusen bør man ikke ta som en selvfølge. Jeg virkelir unner deg at du klarer å være med venner igjen og nyte det. Og så tenker jeg at jeg kommer dit en gang, jeg også :)
Klem

Kari sa...

Så godt å høre :-)

Du har helt rett. Det er en luksus som ingen bør ta som en selvfølge.
Klem

Solskygge sa...

Tante Grønn;
Takk! Du kommer dit igjen. Det vet jeg. :o) Jeg heier på deg, vet du.
Stor klem.

Kari;
Takk!
Å ta vare på øyeblikkene, ikke sant?
:o)
Stor klem.

Anonym sa...

Takk for i går vennen- det var virkelig hyggelig altså ;-)Ukomplisert og koselig faktisk!! Gleder meg til flere slike kvelder...det er balsam for sjelen. Og som kjent;"en god latter forlenger livet"- så i går gjorde vi en innsats for å bli litt eldre. Vi kommer til å bli skikkelig gamle- vi som bare ler og ikke røyker... :-)
Klemmer til deg fra meg

Solskygge sa...

Hey Sweetie!
Ditto! Jeg tror vi blir stygg-gamle! *ler* Det var kjempekos!
Stor klem i retur.

Ståle sa...

Det finnes vel knapt noe som er så godt som slike vennekvelder.
Godt å svinge innom bloggen din og lese opptur både på og mellom linjene :-)

Solskygge sa...

Slike kvelder er balsam for sjelen på flere måter enn èn. :o)
Så koselig å se at du ser det... :o)