tirsdag 4. august 2009

På golfbanen

For ikke så lenge siden fikk jeg en telefon fra pappa, med spørsmål om jeg ville være med på en kjøretur rundt på jobben hans. Jeg blir aldri for gammel til å ha kvalitetstid med foreldrene mine, og på en måte har jeg aldri vært med mamma eller pappa på jobb, ettersom vi bodde på jobben ( altså gården) hele tiden, så dette ble en slags førstegangs-opplevelse. Det regnet selvfølgelig denne dagen også, men pappa ba meg bare ta på meg noe varmt.
Såpass vet han om sin eldste pygmè; Hun er ikke redd for å bli våt eller møkkete, men hun fryser aller helst ikke.
Pappa jobber på golfbanen. Mine kunnskaper om golf er heller minimale, jeg har klasket minigolf på et par campingplasser, men at jeg skulle sette mine føtter på en ekte green, hadde jeg vel egentlig ikke trodd skulle skje. Men det er en førstegang for alt, og dette var altså Solskygge's første gang på en ordentlig golfbane!
I en ekte golfbil som i en amerikansk film suste pappa og jeg bortover golfbanen.
(Heter det greenen?) Vannet skvatt under de små hjulene, pappa gasset og jeg holdt meg fast mens jeg løftet opp bena når vi passerte gjennom de største vanndammene. Pappa guidet og forklarte, gress har flere ord enn jeg kommer til å huske og enkelte steder kjentes det ikke engang ut som gress. Pappa "plukket" en forlatt golfball til meg og vi kikket på endene i dammen. Det var så koselig! Doningen hørtes ut som en extra large veps og regnet gjorde egentlig turen bare enda mer minneverdig.

Bare se her;

6 kommentarer:

Neglecta sa...

Så koselig! =o) Det er sånne ting en husker når en kommer over ungdomstida *kremt* Du har en fin pappa du.

Solskygge sa...

Kommer vi noengang over ungdomstida? *den vil jeg ikke være med på!* ;)
Det var overraskende, veldig koselig og noe helt nytt. :)

Tante Grønn sa...

Det der hadde vært sightseeing i fremmed land og kultur for meg ;) Men det hørtes skikkelig koselig ut å fyke rundt i den lille bilen i regnet (jeg er bergenser - jeg liker faktisk regn).
Så forresten en dame som kjørte til butikken i golfbil en gang. Det så ganske komisk ut. Nei, golfbiler får holde seg der de kommer fra, på golfbanen ;)

Solskygge sa...

Det var det for meg også, Tante Grønn. Virkelig!
Og jeg liker regn jeg også. Selv om jeg ikke er bergenser. *fnis* :)
Det var en morsom opplevelse, både kjøreturen og det å gjøre noe på egenhånd sammen med faren min. Det skjer ikke ofte lenger. :)

Men bruke den til butikken?! *ler*

lothiane sa...

Kjempehyggelig med foreldretid, selv om man er voksen! :D

Hørtes artig ut med den golfbilen, jeg har sittet på med noen sånne (eller lignende) på flyplasser - både da jeg som barn reiste alene og nå i voksen alder pga sykdom.

Ellers tenker jeg at jeg burde hatt sånt tak på scooteren min, så hadde jeg ikke merka så mye til nedbøren. :)

Solskygge sa...

Jeg har aldri satt verken ben eller rumpe i en slik doning før, så jeg er barnslig nok til å synes at det var kjempegøy. *bare det brummer og går framover, på en måte...*

Finnes ikke disse scooterene med tak da? Eller heter de noe annet?
For det burde du jo ha. Det er tross alt endel nedbør i dette landet. ;)